Dekorativne boje

Konstantno unapređujući svoju ponudu kako bi smo zajedno sa Vama obogatili vaš ambijent u ponudi imamo dekorativne boje. Zidovi zauzimaju najveću površinu zatvorenih prostora u kojima boravite, zašto im ne bi smo dali noviji, svježiji i kreativniji izgled...

Bekament boje za dekoraciju enterijera:

  • BK-Sunset - posebno osmišljena radi davanja novih rešenja u oblasti unutrašnjeg uređenja na način da se prostoru da visoko prefinjena elegancija. Sedefastog izgleda, sa sitnim reflektujućim cesticama koje pod dejstvom svetlosti daju materijalu prefinjenu eleganciju. Napravljen po najsavremenijoj tehnologiji, garantuje trajnost i otpornost na vlazno brisanje. Moguce je istonirati u bilo koju nijansu ili boju, a da pored toga ne izgubi sjajan i sedefast efekat.
  • BK-NovaEra - Intenzivne i pastelne nijanse iz ove palete pruzaju prostorima u koje se nanose u potpunosti originalnu interpretaciju antickih oblika i tekstura.
  • BK-Art - pruza mogucnost zaljubljenicima u dizajn da svoju maštu puste da se slobodno razvija. Završni sloj je veoma slikovit tako da se može uklopiti u klasične i najzahtevnije ambijente. Nudimo Vam slobodu da kombinujete različite nijanse perli, boja, sve u želji da Vaš dom oplemenite novim motivima i učinite ga jedinstvenim.
  •  BK-Nova Era Exclusive - Ekskluzivni efekti zlata, srebra i bronze stvaraju otmenu i zadivljujucu atmosferu koja daje  prostoru potpuno novu dimenziju.