O nama

Firma Laguna d.o.o počela je sa radom u 2001. god. sa sjedištem firme u I. Sarajevu. Stalnim razvojem tržišta, znanje našeg osoblja konstantno je nadograđivano kako bi postigli visok stepen stručnosti i profesionalnosti.

Naše osoblje je obućeno da pruža adekvatnu uslugu svim kupcima savjetovanja u izboru našeg prodajnog asortimana za određene namjene investitora.

U sklopu kooperantskih odnosa sa građevinskim firmama i njihovim arhitektima učestvujemo u opremanju stanova za prodaju, javnih prostora, restorana, hotela kao i privatnih objekta.

Osnovni principi

Od samoga starta postavili visoke standarde u poštovanju načela kvaliteta i korektnosti u poslovanju. Ovakav odnos prema kupcima, poslovanju, omogućo nam je stabilnost i rast poslovanja te postojanost u dugogodišnjem poslovnom razvoju.

U prilog ovome ide i činjenica da smo se proširili u novoizgrađeni vlastiti prodajni objekat, kako bi smo stvorili ugodniji ambijent za naše kupce i omogućili da se možemo dalje širiti...

Djelatnost

Nudimo opremu za opremanje:

Prednosti

Podizanjem kvaliteta usluga i ponude, kompjuterske vizulacije vaših prostora, brze isporuke robe na adresu kupaca, kao i besplatna dostava samo su neke od naše prednosti.

Sva roba iz naše ponude posjeduje sertfikate o kvalitetu, kao i obezbeđenu servisnu mrežu za robu koja podleže garantnom roku.